Arriba a Lleida la iniciativa TelecomuniCAT


Arriba a Lleida la iniciativa TelecomuniCAT, impulsada per la Societat Catalana de Tecnologia, es un projecte ciutadà i solidari per tal que persones afectades per coronavirus ingressades en un centre sanitari puguin estar acompanyades telemàticament.

Amb aquest objectiu, el projecte fa una crida a particulars i a empreses a donar tauletes en bon estat, tant si són noves com de segona mà, per a connectar pacients i famílies. Tanmateix es demanden webcams per facilitat al personal sanitari el seguiment dels malalts.
També anima a fer donatius econòmics per a poder-ne comprar a través d’una campanya de micromecenatge, i a empreses per a que aportin materials i serveis.

Els dispositius obtinguts s’enviaran a pacients ingressats i aïllats per la Covid-19 en centres hospitalaris de Lleida i provincia.

La iniciativa local compta amb el suport de Dr. Mobile, GLOVO, Hospitals Arnau i Santa Maria, Equip ICE STEAM i Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida.

I nacional de FibraCAT, Addit.ion Healthcare, BETA, Volarás Volarás i Bertaportasantacana.com, així com de l’Institut Català de la Salut (ICS), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’IEC.

La plana web amb tota la informació es
TelecomuniCAT.cat

Pages