Nota de premsa posterior al event IWD 2019 del Women Techmakers Lleida


Èxit de la jornada de Women Techmakers Lleida per promocionar les vocacions tecnològiques entre les noies, Hi han participat  120 alumnes de cinc instituts de Secundària lleidatans i les seves mentores

29/03/19

Unes 100 noies, que cursen Secundària en cinc instituts lleidatans, van participar ahir amb els seus professors en la primera jornada organitzada per Women Techmakers Lleida. L’objectiu de la trobada era promocionar les vocacions tecnològiques entre les alumnes que aviat elegiran la carrera que estudiaran.
Els centres educatius que van assistir a la jornada van ser els instituts Gili Gaya, Màrius Torres, Torre Vicens i la Mitjana, tots quatre de la ciutat de Lleida, i el Ciutat de Balaguer.
La jornada es va celebrar a l’edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). Núria Domingo, directora de Recursos Humans de StarLoop Studios, una empresa d’àmbit mundial de desenvolupament de videojocs amb seu a Lleida, va impartir la xerrada inicial.
El grup Women Techmakers, una iniciativa liderada per Google, va néixer el 8 de març a Lleida, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona. El grup està format per alumnes i professores de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i de diversos instituts. Els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i el GDG Lleida li donen suport.


Pages