S'inaugura al Parc Científic l'exposició "Ciència y Tecnología en femenino”




La Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) ha rellançat el projecte “Ciència y Tecnología en femenino” que es va iniciar l'any passat en un seguit de Parcs i amb un èxit important en relació als objectius assolits.


El projecte es reprèn enguany en una nova edició. 17 Parcs Científics de tot l’Estat organitzen una sèrie d’actes que posen l’accent en el paper important de les dones en el món científic i tecnològic. Es focalitza en la necessitat d’un major presencia femenina en les especialitats tecnològiques conegudes per l’acrònim STEM (Ciències, Tecnologies, Enginyeries i Matemàtiques) que presenten actualment un anomalia percentual de participació de dones. L’esforç es concentra especialment en les noies que actualment desenvolupen els estudis a l’ESO.


El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida s’ha adherit a aquest projecte a realitzar en el decurs de la tardor de 2019, i dins d'ell el programa WomenTechMakers de Google, iniciativa del Google Developer Group de Lleida, amb seu al Parc.


Els actes s’iniciaran el proper dia 4 d’octubre a les 10:30 h a la sala polivalent, ubicada a la planta baixa de l’edifici CEDICO del PCiTAL. Es procedirà a la inauguració de l'exposició "Mujeres que cambiaron el mundo" amb informació sobre dones que han tingut un paper rellevant en el desenvolupament científic. Addicionalment comptarem amb la presència de quatre professores i tecnòlogues de l’ecosistema innovador de Lleida que presenten un brillant CV de treballs, tasques científiques i professionals amb impacte en la societat.


Esteu convidats (*) a participar en aquest acte de durada breu però d’alta rellevància amb l’objectiu de cercar complicitats de tots els agents del territori per fomentar més vocacions cap als àmbits STEM.


* Es prega confirmació d’assistència a Marc Farràs mfarras@pcital.es​​o 973 27 29 22.

Pages